חברת Smarta הציגה לאחרונה מודל ייחודי, המאפשר לכל אחד להיות הבעלים של חנות דיגיטלית רווחית שמניבה מקור הכנסה נוסף למשפחה. מדובר בחנויות מסחר אלקטרוני המופעלות בטכנולוגיה מתקדמת וניהול מקצועי, אשר מניבות הכנסה יציבה ללא צורך בידע מוקדם או התערבות יומיומית מצד הבעלים, בעלות רכישה ראשונית של החל מ-70,000 ש”ח בלבד.
Smarta, המנוהלת על ידי היזם הישראלי אסף צור, מקימה עבור לקוחותיה חנויות מסחר אלקטרוניות מתקדמות. הלקוחות מייצרים הכנסות ממכירות, כאשר חברת ניהול מתחזקת את החנויות ומשתפת את הההכנסות. “זו רכישה שמניבה הכנסה חודשית יציבה”, מציין צור.
“אנחנו מקימים ללקוחות שלנו את החנויות שלהם מא’ ועד ת'”, מסביר אסף צור, מנכ”ל החברה ומהוותיקים בעולמות האיקומרס בישראל. “החנויות מתופעלות בצורה מקיפה על ידי צוות ניהול מקצועי ומנוסה, שאמון גם על שיפור הביצועים”.
חנות אונליין מנוהלת מא' ועד ת'
בעלות ראשונית של החל מ-70,000 ש”ח, Smarta בונה ללקוחותיה חנויות אי-קומרס הכוללות את כל מרכיבי הניהול – ממערכות אוטומציה מתקדמות ועד לשיווק ותחזוקה שוטפת. החנויות מתופעלות על “טייס אוטומטי” באמצעות צוות מקצועי, תוך שימוש בטכנולוגיה מתקדמת ובינה מלאכותית. הלקוחות יכולים לבחור לנהל את העסק בעצמם או להעביר את הניהול לחברת ניהול ייעודית. מודל זה מבטיח הכנסה ללא סיכון של אחזקת מלאי, מדובר במודל שכולם מרוויחים ממנו.
מעוניינים במידע נוסף?
השאירו פרטים כאן:
סיפור הצלחה: אם ל-8 שמרוויחה מאות דולרים
סיפור ההצלחה של חני, אם לשמונה ילדים מרמת גן, מדגים את הפוטנציאל: שתי החנויות שלה הניבו לה רווח של של כ-3,000 דולר ב-90 יום, כאשר היא משקיעה שעתיים-שלוש ביום בלבד. סיפור זה ממחיש את הפוטנציאל הטמון בעולמות המסחר הדיגיטלי.
מנוע הצמיחה של המשפחה
המסחר האלקטרוני שבר שיאים ב-2024, עם מעבר מסיבי של צרכנים לקניות אונליין, שמחזק את מעמדו כמנוע צמיחה כלכלי עולמי. מגמה זו יוצרת הזדמנות יוצאת דופן למודלים עסקיים כמו זה של חברת סמרטה, שמציעה לרוכשים להפוך לבעלי נכסים דיגיטליים שמייצרים הכנסה.
“אנחנו רואים עלייה חדה בפניות אלינו, כשההכנסות הצפויות מהחנויות הללו הופכות אותן למנוע צמיחה חזק בעידן הדיגיטלי”.